Velkommen til offisiell semesteråpning 2020

Rekordmange nye studenter skal ta fatt på studenttilværelsen ved Universitetet i Stavanger i august. Vi gleder oss stort til å ønske alle velkommen med en offisiell seremoni, som i år blir digital. Seremonien markerer også innledningen på Fadderfestivalen 10.-16. august.

Semesterstart på campus Ullandhaug

Mandag 10. august kl. 12.00 sparkes studieåret 2020/21 i gang. Den digitale seremonien sendes på uis.no og Facebook, og blir som vanlig både høytidelig og uformell.

Stavangers ordfører Kari Nessa Nordtun åpner det som blir en halvtimes sending, ledet av to av våre dyktige journaliststudenter, Anna Sørmarken Vestly og Anders Haualand. I tillegg kommer rektor Klaus Mohn samt nyvalgt StOr-leder Philip Jamissen og sjef for Fadderfestivalen Una Ruzic for å fortelle om mye av det du kan se frem til i tiden som ny student.

Splitter nytt fra Kapteinen

Underholdning står selvsagt også på programmet. Mange hadde gledet seg til å se artisten Kapteinen opptre på Fadderfestivalen, som på grunn av koronasituasjonen har måttet legge om programmet sitt i år. Men fortvil ikke: Kapteinen dukker opp under den offisielle semesteråpningen. Det er bare å glede seg!

I tillegg byr vi på dans - hvordan det skjer får du se når sendingen starter kl. 12.00 mandag 10. august.