Velkommen til Studenttreffet

Torsdag 22. desember inviterer UiS, Greater Stavanger, Næringsforeningen og ANSA alle studenter til årets studenttreff i Stavanger Forum.

Studenttreffet arrangeres først og fremst for å markedsføre regionen som en attraktiv arbeidsplass med gode karrieremuligheter. Arrangementet retter seg mot nyutdanne studenter med høyere høgskole eller universitetsutdanning som enten studerer i utlandet, andre steder i Norge eller i Stavanger-regionen. Lokalt arbeidsliv som trenger gode hoder vil også være til stede.

Kanskje er du ferdig med studiene? Og på jakt etter jobb? Torsdag 22. desember kan du møte din fremtidige arbeidsgiver i Stavanger Forum fra klokka 13 til 16. Studenttreffet samlet i fjor nærmere 40 bedrifter og 250 studenter.

Se hele programmet

Meld deg på her!