Vellykket konferanse

Centre for Organelle Research (CORE) fikk tirsdag sin ilddåp i konferansesammenheng som vertskap for det nasjonale møtet for funksjonell genome-analyse i planter.

Over 50 forskere fra universitetets- og forskningsinstitusjoner innen genome-analyser var representert.

- På møtet presenterte doktorgradsstipendiater og post.doc-er sine prosjekter i et faglig spennende miljø, sier leder av CORE, professor Simon G. Møller.

- Det var gode foredrag innenfor temaområder som funksjonell genome-analyse av organeller, genetikk av trær og planters reaksjon overfor kulde.

- Det er første gang at CORE arrangerte denne nasjonale konferansen som går på rundgang mellom de nasjonale universitets- og forskningsinstitusjoner. Det faglige utbyttet var godt, og samtidig var det en god anledning for UiS og CORE å eksponere seg i en stor faglig sammenheng. Det bidrar til å underbygge at UiS og CORE satser tungt innen plante- og organelleforskning.

Neste år er Universitetet i Tromsø vertskap for møtet.