Sommer, sol og MOOC i legemiddelregning

NETTOP-UIS lanserte i midten av mars en MOOC i legemiddelregning. Selv om vårt ganske land preges av rekordvarme registrerer det seg jevnlig nye brukere på kurset hver dag. Antallet er rett over 600 registrerte brukere når dette skrives.

- Det overrasker oss at folk nå midt på sommeren registrerer seg som brukere av kurset, jeg vil anta at studenter og fagfolk bruker dette til å forberede seg til studiet til høsten, sier Atle Løkken, leder ved NETTOP-UIS.

- Dette understreker nok en gang fleksibiliteten ved MOOC`s og nettbasert undervisning, du kan kurse deg uavhengig av tid og sted, sier Løkken.

Løkken sier videre at MOOC`s kan brukes målbevisst som et verktøy til å legge ut emner som er viktige, både for studentene og institusjonen. - Det blir spennende å se om dette kurset vil ha en innvirkning på undervisningen i legemiddelregning ved andre høyskoler og universiteter.

Våre egne sykepleiestudenter vil få MOOC-en i legemiddelregning som en del av undervisningstilbudet til høsten.

Ønsker du tilgang til kurset, kan du registrere deg her: MOOC kurs i legemiddelregning