UiS arrangerer Nordens ledende konferanse om læringsteknologi

Torsdag 26. september arrangerer Universitetet i Stavanger KnowHow EdTech-konferansen for fjerde gang. Konferansen er en del av Nordic Edge, og er aktuell for ansatte i skolen, ved universiteter og for næringslivet.

Elever i klasserom. På hvilken måte lærer elevene best med nye læremidler? Det utforskes på EdTech-konferansen som UiS har hovedansvaret for.

Det er NETTOP-UiS som har hovedansvaret for programmet. Avdelingen utvikler digitale læremidler og løsninger for nettbasert utdanning ved UiS, og har et stort nettverk innenfor læringsteknologi. Konferansen tiltrekker seg 800 deltakere fra inn- og utland.

Konferanse for både skole og næringsliv

– Læringsteknologi er i en rivende utvikling, og nye digitale verktøy påvirker ikke bare skolen, men hele utdanningssystemer. Konferansen er en arena for skolen, universitet og høyskoler, men også for næringslivsaktører som driver med opplæring av egne ansatte, sier prosjektleder Helene Gram.

Les mer om konferansen og meld deg på her

Årets overordnede tema er The impact of EdTech, og programmet dekker emner som spillteknologi i skole og opplæring, nett-troll, maskinlæring, kunstig intelligens og motstand mot læringsteknologi.

Universitetet i Stavanger er den største støttespilleren til konferansen, sammen med Stavanger kommune, Sandnes kommune, Rogaland fylkeskommune og Atea.