Anvendt IKT i smartbyen Stavanger

Universitetet i Stavanger har gleden av å arrangere konferansen «Anvendt IKT i Smartbyen Stavanger». Målgruppen er lokalt næringsliv, samarbeidspartnere og studenter.

Offentlige og private aktører i Stavanger-regionen arbeider aktivt sammen for å utvikle framtidens bærekraftige løsninger for smartbyen Stavanger.

Blant annet har regionen fått tilslag på EU-prosjektet Triangulum, sammen med internasjonale samarbeidspartnere.

Anvendt informasjons- og kommunikasjonsteknologi vil stå sentralt i dette arbeidet, som skal gjøre regionen til et bedre sted for innbyggerne.

Fredag 23. januar vil flere sider av denne utviklingen bli belyst på en konferanse arrangert av UiS. Blant foredragsholderne på programmet er professor Chunming Rong (UiS) og konserndirektør Eirik Gundegjerde i Lyse.

Dette er en flott anledning til å bli kjent med lokale prosjekter og pådrivere – bli med du også!

Konferansen foregår på Arne Rettedals hus, V-101. Påmelding er påkrevd på grunn av begrensning i plasser.

Logo for konferansen Anvendt IKT i smartbyen Stavanger