MENY

Bli med i vårt alumnnettverk

Allerede som student ved UiS har du muligheter til å melde deg inn i vårt alumnnettverk. Bli en del av et nettverk med nærmere 11.000 registrerte medlemmer.

Alumni

Alumnnettverket

Vi ønsker våre studenter velkomne til vårt alumnnettverk allerede etter første fullførte studieår. Vi mener at studenter som blir en del av nettverket har større sjanse for å komme i kontakt med tidligere studenter ved UiS som nå er ute i arbeidslivet.

Dette øker sjansene for en kontakt mellom våre alumner og studenter, som kan føre til at du som student styrker ditt nettverk i arbeidslivet. Et styrket nettverk ute i arbeidslivet kan gi deg som student enklere tilgang til å finne en relevant deltidsjobb, finne reelle oppgaveforslag, en mentor eller opprette andre relasjoner som kan være nyttige for deg under ditt studieløp.

Et alumnnettverk er også avhengig av å ha aktive og engasjerte personer om ønsker å bidra til et sterkere nettverk for alle som studerer og har studert ved UiS. Ved å registrere deg som student, vil du automatisk bli med videre som UiS alumn når ditt studieløp er avsluttet slik at vi oppnår en livslang kontakt.

UiS sitt alumnettverk ble etablert 16. juni 2008, og har siden oppstart vokst til å bli nærmere 11.000 medlemmer i nettverket.

Bli en del av UiS alumnnettverket her.

Hvorfor skal du bli en aktiv UiS alumn?

Som UiS alumn blir du en del av et nettverk med andre som har samme relasjon til UiS som deg. Her kan du finne personer som har studert det samme som deg, eller du kan finne alumner i andre fagområder som kan være nyttige for deg eller bedriften du jobber for. I nettverket holde din fagkunnskap oppdatert, følge med på hva som skjer ved UiS, delta eller arrangere alumnitreff, få invitasjoner til seminar, fagdager og andre relevante arenaer basert på din utdanning og interesser.

UiS alumner får i tillegg medlemsfordeler hos blant andre SiS sportssenter, universitetsbiblioteket ved UiS, Enhet for studentservice ved UiS og campushotellet Ydalir.

Hvordan blir jeg medlem?

UiS alumn portal

Dette er en lukket nettverksløsning hvor du som student kan registrere deg med en elektronisk ID, som for eksempel BankID, MinID eller Feide (Feide kan ikke brukes av tidligere studenter). Ved å bruke en elektronisk ID henter vi automatisk dine studentdata, og forsikrer at dine studieopplysninger er korrekte. I nettverksløsningen kan du lese nyheter fra UiS, finne relevante arrangementer, få tilsendt invitasjoner og nyhetsbrev på din registrete epostadresse. Her kan du også bli del av nettverksgrupper baser på faginteresse, geografisk lokasjon eller knytte deg grupper basert på studentorganisasjoner og linjeforeninger ved UiS.

Bli en del av UiS alumnnettverket her.

UiS alumni på Linkedin

Mye av dagens alumnusarbeid foregår på Linkedin. Her har vi ca. 23.000 UiS alumner tilknyttet og vi deler jevnlig relevante nyheter for deg som student og alumn. Så følg oss gjerne på Universitetet i Stavanger sin Linkedin side.