MENY

Trainee SørVest

Trainee Sørvest er et tverrfaglig, regionalt traineeprogram der målsettingen er å sikre riktig kompetanse til regionenes næringsliv. Programmet er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Universitetet i Stavanger.

Trainee SørVest krevet med hvit tekst på svart bakgrunn med logoene til UiS og Næringsforeningen under

STILLINGER PUBLISERES I DESEMBER!

Trainee SørVest et samarbeid mellom UiS og Næringsforeningen. Dette er et program som er spesielt rettet mot nyutdannede kandidater. Les mer om ordningen på Næringsforenings internett sider.

Vil du høre om Trainee Sørvest? Lytt til vår podcast som er produsert i samarbeid med Personalhuset.

Riktig kompetanse sikrer vekst og omstillingsevne. Vår jobb er å rekruttere nyutdannede toppkandidater for å dekke bedriftenes behov. Å tiltrekke seg talenter er en av de største utfordringene blant bedrifter i dag og konkurransen er stor. Vi ønsker at de beste kandidatene som uteksamineres herfra skal bli igjen her, samtidig som vi henter inn toppkandidater fra andre ledende universitet og høgskoler i Norge. 

Vi ser et stort behov for traineeprogram i denne regionen, spesielt med tanke på tiden vi er inne i nå med en oppgangskonjunktur som krever riktig arbeidskraft. 

Regionen er i endring og dette skaper store muligheter både for bedriftene og traineekandidatene. Programmet startet for fullt august 2019 og de første kandidatene skal være i jobb fra august 2020. 

Traineekandidaten vil være ansatt i bedriften i et år og vil parallelt følge et utviklingsprogram som vil bidra til faglig og personlig utvikling. Tiden i bedriften vil være variert og utfordrende. Å være trainee vil gi en unik start på karrieren for kandidaten og tilføre bedriften en ekstra verdi. Trainee SørVest bygger på samme modell som Trainee Vest i Bergen som har eksistert siden 2008 og kan vise til svært gode resultater.