MENY

Innovasjonsuke i Stavanger 27-31. januar

Det planlegges en innovasjonsuke i Stavanger i uke 5 (27 til 31. januar) 2020 med tre konferanser og øvrige arrangement som er tilknyttet innovasjonsaktiviteter ved UiS. Universitetet ønsker å invitere næringslivet, politikere og offentlig sektor fra regionen og nasjonalt til disse spennende samlinger for faglig og praktisk påfyll.

Universitetet i Stavanger er hoved- eller medarrangør til en rekke konferanser og aktiviteter relatert til innovasjon som går av stabelen 27-31 januar 2020:

1. NORSI (Norwegian Research School in Innovation) sin årlig konferanse som avholdes 27-28 januar på Clarion Hotel Energy. First til påmelding er 13. januar. Klikk her for mer info. og lenke til påmelding.

2. GeoInno (Geography of Innovation) konferanse som foregår i tre dager, 29 til 31. januar på Clarion Hotel Energy. First til påmelding er 31. desember. Klikk her for mer info. og lenke til påmelding.

3. PUBSIC (Innovation in Public Services and Public Policy) konferanse som arrangeres parallelt med GeoInno på Scandic Stavanger City Hotel. First til påmelding er 30. november. Klikk her for mer info. og lenke til påmelding.

I tillegg planlegger RUNIN-prosjektet (et H2020-prosjekt for å utdanne 14 stipendiater innenfor temaet universitetets rolle i innovasjon og regional utvikling) som er ledet av handelshøgskolen ved UiS sin avslutningskonferanse på samme uke med varierte opplegg til sine stipendiater og tilhørende fagmiljø fra 8 universiteter i Europa. Det er også sannsynlig at CityZEN-senteret ved UiS som søkte status som senter for forskningsdrevet innovasjon samler senter- og brukerpartnere samt øvrige relevante aktører for diskusjon.

Innovasjonsuke i Stavanger 27-31. januar