MENY

Samfunnssikkerhetskonferansen 6. januar, 2020

Samfunnssikkerhet og nye trusselbilder. Sammen for et tryggere Norge.

Illustrasjon til Samfunnssikkerhetskonferansen 2020

Programkomiteen for Samfunnssikkerhetskonferansen 2020 har gleden av å invitere til den eldste og faglig bredeste samfunnssikkerhetskonferansen i Norge, mandag 6. januar 2020 ved Universitetet i Stavanger. En konferanse om samfunnssikkerhetsforskning, beredskap og nye trusselbilder.

Samfunnssikkerhetskonferansen 2020 er et samarbeid mellom Fylkesmannen i Rogaland, Sør-Vest politidistrikt, NATO JWC, Stavanger Universitetssykehus – Helse Stavanger og Universitetet i Stavanger. Dette er en konferanse hvor tverrfaglighet og forholdet mellom praksis og forskning har hovedfokus.

Sammen for et tryggere Norge

Totalforsvaret 
Det norske totalforsvarsprogrammet går mot slutten mot slutten. Hva har vi lært? Hvordan kan vi bruke erfaringene fra sivilt-militært samarbeid i arbeidet med samfunnsutfordringene fremover?

Cyber-sikkerhet
Vi er utsatt for kontinuerlige angrep. Bevisstheten om vår sårbarhet og behovet for beskyttelse av digital infrastruktur har økt. Vi får høre om trusler, erfaringer fra virksomheter som har vært rammet, og hvordan vi kan redusere sårbarheten for denne type angrep.

Krisehåndtering 
Hendelsen med cruiseskipet Viking Sky utenfor Hustadvika i mars i år der fire av fire motorer streiket og skipet var nær ved å gå på grunn, medførte en intens redningsaksjon for å berge de 1373 personene om bord. Vi får høre om erfaringene fra Hovedredningssentralen, fra politiets lokale skadestedsledelse og om beredskapstiltakene i Fræna kommune.

Konferansen henvender seg til alle som arbeider innen beredskap og samfunnssikkerhetsområdet.

  • Deltakeravgift kr 2500,- inkl. mva
  • Studenter kr 400,- inkl. mva.

Meld deg på

Oppdatering: mulig å registrere seg innen 2.januar

NB! Husk å ta med legitimasjon ved registrering på stedet.

 

Er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt samsik2020@uis.no