MENY

UiS Alumni

Universitetet i Stavanger tilbyr et eget nettverk for tidligere UiS-studenter. Som UiS-alumn kan du registrere deg i vårt nettverk, hvor du kan holde kontakten med tidligere medstudenter og UiS. Du får også fordeler hos universitetsbiblioteket og SiS sportssenter.

UiS alumni

Det er flere måter du som tidligere student ved UiS kan ta del i vårt alumni-nettverk. Vi ønsker at du beholder kontakten med universitetet og dine tidligere medstudenter. Formålet er å skape en livslang kontakt og bygge et sterkt nettverk hvor tidligere studenter sammen med UiS hjelper hverandre. Eksempler på dette kan være ved å utveksle fagkunnskap, utveksle ressurser, hjelpe hverandre i jobbsammenheng, eller bare møtes sosialt. Universitetet i Stavanger har mange internasjonale studenter, som innbærer at vi har alumner spredd over hele verden. Ønsker du å komme i kontakt med andre UiS-alumner eller hjelpe til med alumniarbeidet, så meld deg inn i vårt nettverk og ta gjerne kontakt på alumni@uis.no

Meld deg inn her

 

UiS alumniportal

UiS Alumni er ditt eksklusive nettverk med over 11.000 registrerte medlemmer fra UiS. Her kan du holde kontakten med tidligere medstudenter, universitetet, starte diskusjoner, planlegge nettverkstreff, holde fagkunnskapen og direkte invitasjoner til seminarer, fagdager eller andre arrangement som er relevant for ditt fagfelt. Medlemmer av UiS-nettverket får også fordeler ved universitetsbiblioteket og ved SiS sportssenter.

I alumninettverket hentes dine studentdata automatisk. Sørg for at din kontaktinformasjon er korrekt og knytt gjerne profilen opp mot Linkedin for å hente bilde og detaljer. Velkommen til nettverket! 

 

UiS alumni på Linkedin

Følg oss gjerne på Linkedin, her har vi over 25.000 alumner som er tilknyttet UiS. Vi deler relevante nyheter som er knyttet regionen og relevante for deg som alumn. 

Du kan også bidra til å styrke institusjonen ved å stille som alumniportrett, være mentor for studenter, ta imot bedriftsbesøk eller bidra til studentrekruttering. Høres dette interessant ut, kontakt oss på epost. 

UiS Alumni