Hjelp, hva skal jeg studere?

• veiledning.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Det være vanskelig å vite hva du skal utdanne deg til. Da er det smart å ta en prat med Veiledningstjenesten vår.
  • tuva trøndelag.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Eller du kan ta en prat med våre hyggelige studentambassadører! De dukker opp på turneer på mange videregående skoler i landet i vinter. Her er UiS-ambassadør Tuva på vgs-besøk i Trøndelag sammen med resten av universitetene i Norge.
  • ambassadører 2019.jpeg (rw_largeArt_1201).jpeg
    Du kan også prate med våre ambassadører på utdanningsmessene i Stavanger, Haugesund, Bergen og på Lysaker.
  • Åpen dag_labeksperimenter.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Nysgjerrig på hvordan vi har det på UiS? Da er du hjertelig velkommen til å besøke oss på Åpen dag 3. mars!
  • labvandring åpen dag.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    På Åpen dag byr vi blant annet på spennende omvisninger, laboratorievandringer, filmvisninger, teater, skolelunsj og mye mer! Her er det omvisning i kalk-laben.

På UiS kan du studere ganske mye forskjellig! Vårt studietilbud spenner fra bachelor- og masterstudier til doktorgradsstudier og videreutdanninger. Felles for alle våre utdanninger er at de er nyskapende, relevante for arbeidslivet og har internasjonal aktualitet.

Hva kan jeg studere på UiS?

Masse forskjellig! Vi tilbyr grunnstudier innen helsefagsosialfag og psykologi, samfunnsfaghistorie og religion, hotell og reiseliv, lærerutdanninger, språk og litteratur, realfag, idrett, ingeniør og sivilingeniør, musikk og dans, mediefag og økonomi og juss

Jeg vet ikke hva jeg skal studere, hjelp!

Da kan du kontakte Veiledningstjenesten ved UiS! Veiledning er en samtale som skal bidra til refleksjon over dine muligheter slik at du kan gjøre kvalifiserte valg. Men ja, rådgiverne kan bare gi deg veiledning og råd - valgene må du ta selv.

Kan jeg prate med studenter som studerer på UiS?

Ja, klart det! Du kan ta en prat med våre studentambassadører. De dukker opp på turneer på mange videregående skoler i landet i vinter. Våre UiS-ambassadører forteller og informerer om studier ved UiS og ikke minst hvordan det er å være student her. Ta en prat med dem!

Kan jeg besøke UiS?

Ja! Du hjertelig velkommen til å ta turen innom Åpen dag på campus Ullandhaug, tirsdag 3. mars 2020. Her møter du ansatte og studenter på stands i de ulike byggene – de står klare til å svare på spørsmålene dine. Vi byr også på spennende omvisninger, laboratorievandringer, filmvisninger, teater, skolelunsj og mye mer!

Flere ting du lurer på? Send oss en melding på Facebook @Unistavanger