Søknad med dokumentasjon

For å kunne bli innkalt til utøvende opptaksprøve må du ha sendt inn søknad innen 15. desember, og nødvendig dokumentasjon innen 20. desember. (Digitale dirigentstudier: 1. mars).

Søknad sendes inn via SøknadsWeb (lenke i nytt vindu), hvor du må laste opp følgende dokumenter innen 20. desember:

• Akkompagnementsnoter
  • Vitnemål (og karakterutskrift) med oppnådd GSK (dersom ditt vitnemål ligger i NVB, Norsk Vitnemålsdatabase trenger du ikke å laste det opp i weben)
  • Musikalsk CV
  • Eventuelle attester (ikke obligatorisk)

Husk å fyll inn ditt prøvespillprogram i det elektroniske følgeskjemaet. Søkere til digitale dirigentstudier må laste opp videoopptak (se nederst på siden og punkt 2. Gjennomføring av opptaksprøver).

Dersom videregående skole eller annen grunnlagsutdanning gjøres ferdig våren samme år, må bekreftelse fra skolen samt foreløpig karakterutskrift lastes opp i SøknadsWeb.

Alle vedlegg du laster opp skal være i filformatet PDF. De må være originaldokumenter - ikke scann inn kopier. Bruk gjerne gratistjenesten Online2web dersom du ikke kan konvertere filer på din datamaskin.

Alle søkere må også fylle ut et elektronisk følgeskjema. Lenke til skjema får du i kvitterings-e-posten etter at søknaden din er registrert i SøknadsWeb.

Dersom du velger å sende enkelte søknadsdokument via ordinær postgang må du sende kopier. Originaler blir ikke returnert. Adresse: Institutt for musikk og dans, Universitetet i Stavanger, 4036 Stavanger. Merk forsendelsen: Søknad IMD, samt søkernummer.

Dersom du ikke har mottatt kvitterings e-post fra IMD innen 2. januar må du sende e-post til musikk-dans@uis.no for å sjekke at din søknad har blitt registrert av SøknadsWeb.

Digitale dirigentstudier: Innlevering av videoopptak

Ved utfylling av elektronisk søknadsskjema må du laste opp et 10- minutters langt videoopptak (inntil 2GB) der du dirigerer ditt eget korps.

Tips:

• Begynn å ta opp øvelser og/eller konserter i god tid før søknadsfristen, deretter velger du et eller to utdrag der du selv syns du hadde god flyt i instruksjonen eller en fin gjennomspilling som du kan sende inn.
  • Husk å filme slik at vi ser ansiktet ditt, altså sett opp kameraet bak korpset, eller på siden. Husk også å informer oss om når opptaket er gjort og fra hvilken setting det er hentet fra.
  • Du kan også ta opp et par minutter video der du forteller oss hva du selv ønsker å få ut av studiet - et slags video-"motivasjonsbrev». Alternativt kan du levere et skriftlig motivasjonsbrev enten som PDF- dok. eller via det elektroniske følgeskjema (siste kolonne).

Husk at vi er mer opptatt av hvordan du påvirker musikerne og musikken gjennom både instruksjon og teknikk enn hvordan resultatet låter.

Får du problemer med opplastingen kan du sende opptaket til oss på musikk-dans@uis.no
Merk da videooversendelsen med navn og søkernummer!

Videre til neste steg

Tilbake til oversikten