MENY

Musikkproduksjon og opptaksteknikk – ettårig videreutdanning

Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger tilbyr en ettårig videreutdanning i musikkproduksjon og opptaksteknikk. Studiet vektlegger innspilling av musikk i akustiske områder og gir praktiske muligheter for viderekomne studenter til å forbedre sin lydutdanning og erfaring.

Denne videreutdanningen er et studium for deg som har spesiell interesse for musikkteknologi, opptak og lydproduksjon. Her får du praksis sammen med profesjonelle ensembler og musikere fra hele verden.

Studiet henvender seg spesielt til musikkarbeidere eller musikere med ulike erfaringer i feltet. Undervisningen fordeles mellom individuell rådgivning, gruppearbeid i klasserom og praksis.

Under studiet får du erfaring med hvordan du best kan jobbe med forskjellige musikksjangre, og bidra i ulike musikkproduksjoner.

Studiet har en internasjonal profil, med et begrenset antall kvalifiserte deltakere. All undervisning vil foregå på engelsk, og det er derfor et krav til gode engelskkunnskaper

Studiet oppfordrer studentene til å jobbe med en rekke musikksjanger, og kan fungere som et alternativ til tradisjonell studio praksis.

Internasjonale studenter, inkludert ERASMUS utvekslingsstudenter, er velkomne og oppfordres til å søke. All undervisning foregår på engelsk, og studenter fra Afrika, Asia, Australia, Europa, Nord og Sør Amerika, samt de fra Skandinavia, har vært med i musikkproduksjon på UiS.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Mark Drews, e-post mark.drews@uis.no

To studenter foran miksepulten i lydstudio - Foto: Mark Drews Studiet Musikk-produksjon og opptaksteknikk ved Universitetet i Stavanger tiltrekker seg fremtidens lydteknikere fra hele verden.

Kilde: CP Publisert 18.07.2016