MENY

Hotelledelse Y-vei, bachelor

NB: UiS har besluttet nullopptak til Hotelledelse Y-vei for 2019, i påvente av en evaluering av studiet.

Har du fagbrev eller svennebrev innen restaurant- og matfag? Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter? Da er hotelledelse Y-vei ved Universitetet i Stavanger studiet for deg! Kanskje du jobber på hotell, er kokk, servitør, baker, butikkslakter, fagarbeider industriell produksjon, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, sjømathandler, fagarbeider sjømatproduksjon eller slakter? Ønsker du å videreutvikle dine ferdigheter?

Hotelledelse Yrkesveistudiet bygger på relevant yrkesfaglig utdanning med fagprøve. Studiet inspirerer fagarbeidere til videre utdanning mot lederstillinger i bransjen.

Som student i hotelledelse Y-vei får du tilpasset intensiv undervisning og prøving i matematikk, norsk og engelsk. Du vil også få praksisrelatert undervisning i økonomifag.

Opplegget er tilrettelagt som kompensasjon for manglende generell studiekompetanse og fritak for enkelte emner med grunnfag i fagbrevet.

Studieopplegget sikrer deg samme læringsutbytte og kvalifikasjoner etter endt studium som studenter som er tatt opp på grunnlag av generell studiekompetanse og spesielle opptakskrav. Bachelorstudiet i hotelledelse gir deg en unik mulighet til å spesialisere deg for lederstillinger i en stor nasjonal og internasjonal bransje.

Bachelorgraden kvalifiserer også til videre masterstudiet International Hospitality Management.

Tidligere studenter forteller:

Du er kanskje også interessert i:

Les mer:


Kilde: CP Publisert 19.06.2019