MENY

Hotelledelse bachelor

Trives du i et dynamisk og internasjonalt miljø? Har du lederambisjoner? Drømmer du om å ha verden som din arbeidsplass? Da er vårt studium i hotelledelse midt i blinken for deg!
Gruppe med studenter som arbeider rundt et bord

Hotellbransjen er for deg som liker å være i et aktivt arbeidsmiljø, hvor service og trivsel for gjestene alltid kommer først. Som leder i hotellbransjen må du forstå gjester, medarbeidere og konkurrenter for å lykkes.

Hotellbransjen opererer i et utpreget konkurransemiljø med spennende utfordringer hver eneste dag. Gjennom studiet lærer du å utføre effektiv ledelse og styring av servicebedrifter. Studiet kvalifiserer ikke bare til jobb på hoteller - våre kandidater er svært attraktive for bedrifter og organisasjoner som jobber med tjenester og tjenesteproduksjon generelt. Ikke minst skyldes dette studiets tverrfaglige vinkling, hvor alt fra serviceledelse, økonomistyring, markedsføring og personalledelse gir deg kunnskaper og ferdigheter som er viktige for fremtidige ledere i alle organisasjoner.

Hotelledelse er et heltidsstudium med muligheter for spennende utvekslingsopphold i utlandet. Bachelorgraden kvalifiserer også til videre masterstudier.

Tidligere studenter forteller:

Du er kanskje også interessert i:

Les mer:

  • Min sommerjobb: Sondre Carlsen er bachelorstudent i hotelledelse og har sommerjobb langs hele norskekysten.

Kilde: CP Publisert 13.03.2020