MENY

Møt en reiselivsstudent

Malin Olsen går tredje året på bachelor i reiselivsledelse ved Universitetet i Stavanger.

– Jeg valgte å ta en bachelor i reiselivsledelse fordi jeg synes det er en spennende bransje, med gode muligheter for å jobbe både i Norge og i utlandet. Dette passer meg bra ettersom jeg er veldig glad i å reise.

Norsk hotellhøgskole ved UiS er verdens nest eldste hotell- og reiselivsutdanning. Skolen har røtter som strekker seg over 100 år tilbake, og har opparbeidet seg en internasjonal anerkjennelse innen reiselivsledelse.

Reiselivsnæringen er i hurtig vekst, og med en bachelor i reiselivsledelse vil jeg ha svært gode fremtidige jobbmuligheter. Studiet er tverrfaglig, og gir meg derfor en allsidig kompetanse som gjør at jeg kan bruke utdannelsen min til mye forskjellig.

Med fag som personalledelse, økonomi og administrative fag, vil jeg blant annet være kvalifisert til å gå inn i en lederstilling etter endt utdanning.

I tillegg er det svært gode utvekslingsmuligheter på studiet, med muligheter for å reise til Hawaii, New Zealand og mange spennende land i Europa.  

Universitetet ligger litt utenfor sentrum. Dette synes jeg er positivt, fordi da er det lettere å skille mellom fritid og skole. Det er et veldig bra studentmiljø på campus. Det er gode muligheter for å engasjere seg, som gjør det lett å komme i kontakt med de andre studentene.

 

Bachelorstudent i reiselivsledelse ved UiS, Malin Olsen, står i en svart topp og et svart skjørt.