MENY

Møt en barnehagelærerstudent

Camilla Sletteng Dyrøy er ferdig utdannet på bachelor i barnehagelærer ved Universitetet i Stavanger.

– Jeg valgte å utdanne meg som barnehagelærer fordi jeg ønsket å arbeide med barn, og tilegne meg en bedre forståelse for barns utvikling, lek og læring.

UiS tilbyr kyndige og erfarne forelesere. Med en blanding av teori, praksis og ulike arbeidsoppgaver, blir vi forberedt på å gå direkte ut i jobb som pedagogiske ledere etter endt studie.

Det er et stort behov for flere dyktige barnehagelærere, også her i Stavanger. Det er derfor gode muligheter for å få seg jobb når du er ferdig å studere, men du kan også være heldig å sikre deg jobb siste år av bacheloren.

Jeg vil oppfordre andre til å søke barnehagelærer fordi det er en utrolig viktig utdannelse, hvor man får en unik mulighet til og positivt påvirke barns utvikling.

Det beste med å studere ved UiS er at alt er samlet på campusområdet på Ullandhaug. Dette fungerer som en felles møteplass for studentene, på tvers av utdanningene.

Som student har du tilgang på alt du trenger på campus, med et utvalg av kafeer og kantiner, supert bibliotek, treningssenter og Studentenes hus som har mange sosiale arrangementer.

Stavanger er en bra studentby fordi den er akkurat passe stor. Byen har masse å tilby av konserter, restauranter og uteliv. Du har også tilgang på en fantastisk natur og strender med mulighet for å surfe like i nærheten.
 

Bachelorstudent i barnehagelærer, Camilla Sletteng Dyrøy, står på gresset foran et gult hus med løv på bakken.