MENY

Fjernsyns- og multimedieproduksjon

Bachelor i fjernsyns- og multimedieproduksjon er et praktisk rettet studie, hvor teori og praktisk arbeid kombineres gjennom hele utdanningen. Du har også utplassering i en ekstern produksjonsbedrift.

Film- og fjernsynsmediet gjør at mennesker kan formidle historier og hendelser på en måte som ord alene ikke makter. På fjernsyns- og multimedieproduksjon lærer du å skape de levende bildene og lyden som virkelig kan gjøre inntrykk på publikum.

Fjernsyns- og multimedieproduksjon er yrkesrettet og som student vil du få utviklet dine tekniske, journalistiske og estetiske ferdigheter. Du får tilgang til et eget redaksjonsområde med profesjonelt og moderne produksjonsutstyr.

Studiet gir en bred kompetanse innenfor mange fagfelt. Du får blant annet studere fortellerteknikk og dramaturgi, flerkameraproduksjon og fjernsyns- og multimedieteknikk. Mye av undervisningen er prosjektbasert og knyttet til praktiske øvinger. I tillegg har du praksisperiode i en produksjonsbedrift i seks uker.

Les mer:

  • Full rulle med nyhetprosjekt. Mediestudenter ved UiS drifter en av Rogalands største nyhetsredaksjoner. I to uker sender de daglige direktesendinger på radio og TV, pluss nettavis.
  • Kylo og Arber studerer Fjernsyns- og multimediaproduksjon. Møt Arber og Kylo.

Du er kanskje også interessert i:

Mediestudenter ved Universitetet i Stavangeri i studio.

Kilde: CP Publisert 26.06.2019