MENY

Videreutdanning i utøvende musikk

Ønsker du å videreutvikle dine instrumentale ferdigheter og din kunstneriske profil på ditt hovedinstrument? Videreutdanning i utøvende musikk ved Universitetet i Stavanger er et ettårig studium på 60 studiepoeng med bestått lavere gradsstudium som opptakskrav.
Tre kammermusikere holder konsert. Bildet illustrerer videreutdanning i utøvende musikk ved Universitetet i Stavanger.

Undervisningen foregår ved individuell veiledning, ensembleaktivitet, mesterklasser, prosjektarbeid og seminarer.

Studiet tilbyr ulike veivalg: Instrument/vokal og kammermusikk/ensemble, Instrument/vokal og kammermusikk-akkompagnement, Instrument/vokal og biinstrument og Instrument og korpsdireksjon.

Studiet gir en mulighet til påbygging- og fordypning i forlengelsen av bachelorprogrammet i utøvende musikk. Du vil lære mer om kunstnerisk formidling på et profesjonelt plan.

Etter endt studie skal du ha lært å fremføre et repertoar med bredde og vanskelighetsgrad som viser at du er kommet til et viderekommet nivå både teknisk og kunstnerisk.

Om du velger å fordype deg i kammermusikk vil du utvikle evne til kammermusikalsk samspill, og få en kunstnerisk forståelse for ulike stilarter og uttrykksmåter i kammerensembler. Du vil også lære å lede og instruere kammermusikk på ulike nivåer. Studiet er fleksibelt for studenter som ønsker lengre utvekslingsopphold ved en av våre utenlandske samarbeidspartnere.

Studieretninger

I Bjergsted har vi sterke fagmiljøer knyttet til hver av studieretningene. Les mer om studieretningene og de tilhørende fagmiljøene her:

Klassisk

Jazz

Dirigering


Kilde: CP Publisert 17.04.2020