MENY

Postgraduate Diploma - Music Performance

Postgraduate Diploma - Music Performance (PDM) ved Universitetet i Stavanger retter seg mot deg som ønsker å videreutvikle din kunstneriske og instrumentaltekniske kompetanse i seg selv.
Tre musikkstudenter fra Institutt for musikk og dans. Bildet illustrerer videreutdanningen Postgraduate Diploma in Music Performance.

Postgraduate Diploma in Music Performance (PDM) er en utdannelse med fokus på praktiske ferdigheter og utøverkompetanse.

Studiet henvender seg til musikktalenter med ambisjoner om å utvikle sin musikalske og instrumentaltekniske kompetanse.

Gjennom vektlegging av praktiske aspekter som allsidig utøvende yrkesinnsats, egenlansering og konsertproduksjoner i tillegg til det musikkfaglige, vil studiet legge grunnlaget for en profesjonell karriere som musiker så vel som for andre oppgaver i kultursektoren generelt.

Som del av en joint master vil den utgjøre en komponent som bidrar til å komplettere en spesialisering innen nasjonale klassiske musikktradisjoner, disse eventuelt i kombinasjon eller under et felles innflytelsesområde med etno/ tradisjonsmusikk.

Møt Kiril som studerer Postgraduate Diploma i klaver

Studieretninger

I Bjergsted har vi sterke fagmiljøer knyttet til hver av studieretningene. Les mer om studieretningene og de tilhørende fagmiljøene her:

Klassisk

Jazz

Dirigering


Kilde: CP Publisert 17.04.2020