Økonomi og administrasjon - bachelor

Utvekslingssemester
5. semester

Fagvalg
I anbefalt utvekslingssemester er det satt opp 30 studiepoeng valgemner. Det vil si at du står fritt til å velge hvilke fag du vil studere i utlandet. Det eneste du trenger å sjekke er at de er på riktig nivå i forhold til der du er i studiene, og at det ikke overlapper med emner du alt har tatt eller skal ta senere i studiet.

Et tips er å tenke på din spesialisering og ditt interessefelt. Et utvekslingsopphold er en god mulighet til studere fag som ikke tilbys ved UiS.

Aktuelle læresteder

NORDEN

EUROPA

OSEANIA

SØR AMERIKA

Øvrige muligheter
Universitetet i Stavanger har en rekke bilaterale avtaler med universiteter utenfor Europa som er aktuelle for alle studenter med forbehold om at de finner et relevant fagtilbud.

San Diego State University (SDSU) i USA ble tidligere listet opp under aktuelle læresteder for dette studieprogrammet. På grunn av at det de siste årene har blitt stadig vanskeligere å få tilgang til businessfag ved SDSU, kan vi ikke lenger anbefale dette lærestedet for studenter innen økonomi og administrasjon. SDSU er fortsatt et aktuelt alternativ for andre studentgrupper.