Master i regnskap og revisjon

Ønsker du en høyere utdanning som gir deg dybdekunnskap om regnskap, strategisk økonomistyring, juss og finans – og som gir deg et viktig fundament for å bli morgendagens leder? Da kan master i regnskap og revisjon ved Universitetet i Stavanger være det rette valget.
To studenter ved Universitetet i Stavanger, master i regnskap og revisjon

Master i regnskap og revisjon (MRR) er et toårig profesjonsstudium som også gir grunnlag for å bli statsautorisert revisor.

I tillegg til avansert kompetanse innen regnskap, revisjon, finans, strategisk økonomistyring og verdsettelse, får du inngående kunnskap om relevante deler av foretaksretten og skatte- og avgiftsrett.

Du lærer å løse avanserte bedriftsøkonomiske problemer. Den høye og unike fagkompetansen studentene tilegner seg, gjør MRR til et attraktivt studium.

Mastergraden i regnskap og revisjon gir grunnlag til å søke på doktorgradsstudier.

Les mer: Revisoren som ble gründer

Du er kanskje også interessert i:

Kilde: CP Publisert 18.12.2018