MENY

Ta spranget - reis på utveksling!

Som UiS-student har du mulighet til å ta deler av utdanningen din i utlandet, uten å tape tid i studiet ditt. Vi samarbeider med universiteter over hele verden, og du kan studere fra tre måneder til ett år i utlandet.

Det finnes mange gode grunner til å ta deler av utdanningen ved en av våre samarbeidsinstitusjoner. Stadig flere arbeidsgivere etterspør internasjonal kompetanse og erfaring, og et utvekslingsopphold vil derfor skille deg sterkere ut fra andre jobbsøkere.

I tillegg til økte karrieremuligheter, vil et opphold som utvekslingsstudent øke dine språklige ferdigheter, utvikle dine faglige perspektiver og gi deg personlig vekst! At utveksling er både fornuftig, lærerikt, og en unik opplevelse for livet er det ingen tvil om!

Hvor og når kan jeg reise?

Hvilke universitet og land du kan reise til kommer avhenger av hva du studerer. På studentsidene kan du finne mer ut om hvilke muligheter som finnes for ditt studieprogram.

Søknadsfrist for utreise høstsemesteret er 1. februar og for vårsemesteret 1. september. For å kunne reise på utveksling må du være tatt opp til et studieprogram ved UiS og ha studert ett år (60 studiepoeng) innen utreise.

Reis ut i verden med Universitetet i Stavanger!

Internasjonalt kontor ved UiS bistår deg i planleggingsprosessen av ditt utvekslingsopphold. Kontakt oss gjerne på utveksling@uis.no dersom du lurer på noe, eller besøk oss i tredje etasje i Kitty Kiellands hus.

Du kan også følge oss på Facebook/uisutveksling, Instagram@uisutveksling og Snapchat @uisutveksling for å få bli mer informert og inspirert! #uisutveksling

 

 

Søk utvekslingsmuligheter i kart