MENY

Southern Cross University

På nett
www.scu.edu.au
studyabroad.scu.edu.au

Hvorfor studere ved Southern Cross University
Southern Cross University (SCU) i Lismore tilbyr et intimt campusområde der personlig oppfølging og samarbeid med lærerne tillegges stor vekt. Dersom du foretrekker en rolig og avslappet livsstil i Australias ”outback”, kan SCU være et godt valg.

Om universitetet
SCU har totalt 14 000 registrerte studenter fordelt på Lismore, Coffs Harbour, Tweed Gold Coast og The Hotel School Sydney. Lismore er den største av campusene og huser ca 6000 studenter.


SCU tilbyr blant annet studier i sykepleie, hotell- og reiseliv, økonomi og administrasjon, informasjonsteknologi, media, allmennlærerutdanning, førskolelærerutdanning og idrett. Du finner en fullstendig oversikt over alle programmene på www.scu.edu.au/courses

Belligenhet
Lismore er en liten by med ca 40.000 innbyggere på nordkysten av New South Wales. Campusen ligger vakkert til i en frodig liten dal utenfor byen. Omgivelsene er svært vakre og klimaet er tropisk. Ikke bli overrasket om du ser en koalabjørn eller øgle utenfor lesesalen. Området er preget av regnskog, fantastiske strender og en fargerik livsstil som inkluderer backpackers og surfere fra hele verden. Byen tilbyr samme service som en storby men med en mye mer avslappet livsstil. Man har tilgang til både regnskog og Australias beste strender (Byron Bay).

Byron Bay er kun 45 minutter unna med bil. Det tar 2,5 timer med bil nordover til Brisbane og 1 time med fly sørover til Sydney.

Les mer om denne avtalen på