MENY

Engelsk språk og litteratur bachelor

Engelsk preger i stor grad vår hverdag. Det har blitt et viktig andrespråk i store deler av verden, samtidig som det er morsmål for flere hundre millioner mennesker. Ønsker du dypere innsikt i engelsk språk og i engelskspråklige kulturer, bør du velge engelskstudier!
Bachelorstudiet i engelsk ved Universitetet i Stavanger gir en innføring i engelskspråklig litteratur, samfunn, kultur og historie.

I en globalisert verden er utdypende kunnskap om engelsk språk og kultur svært vesentlig for å kunne kommunisere effektivt. Økt innsikt i språkkulturene vil gi deg bedre forståelse for vår tids verdensspråk.

Bachelorstudiet er bygget opp slik at du i tillegg til å fordype deg i engelsk, velger et fag 2. Du kan velge mellom blant annet nordisk, religionsstudier, historie og (med plassbegrensinger) samfunnsfag. Undervisningen foregår hovedsakelig som forelesninger, men inkluderer også seminarer, gruppearbeid og muntlige og skriftlige øvelser.

Det anbefales solide forkunnskaper i engelsk.

Praksis

For første gang kan språk-, historie- og religionstudenter gå ut i praksis mens de studerer ved UiS. Det nye praksisemnet gir 15 studiepoeng, og de første studentene går i gang i januar 2019. Totalt  Det er Institutt for kultur- og språkvitskap som står for emnet, og det er åpent for studenter innen språk, historie og religion.

Les mer

Du er kanskje også interessert i:

 


Kilde: CP Publisert 10.05.2019