Pizzakveld med ECIU University

Tirsdag 21. mai 2024 kl. 17:00-22:00,
Studentenes hus,
Tappetårnet.

StOr og UiS inviterer studenter til pizza, mingling og informasjon om alt det spennende du kan bli med på gjennom ECIU University.

Publisert Sist oppdatert

Fem studenter strekker hendene i været og jubler foran en messevegg det står ECIU University på
-studenter på UiS, våren 2024.

Visste du at som student ved UiS har du muligheten til å velge blant et bredt utvalg av kurs tilbudt av -nettverket av universiteter?

Hvis du er interessert i å oppdage hva University og deres tilbud står for, inviterer UiS i samarbeid med StOr deg hjertelig velkommen til gratis pizzamiddag og engasjerende samtale på Tappetårnet tirsdag 21. mai kl. 17:00.

Under dette arrangementet vil vi introdusere deg for begrepene mikromoduler, utfordringsbasert læring og kortsiktig mobilitet, og hvordan dette kan supplere din konvensjonelle utdanning ved å styrke dine kunnskaper og ferdigheter.

Presentasjonen vil ikke overstige 20 minutter, slik at det forblir en mest uformell sammenkomst. I tillegg vil det bli servert snacks, og vi vil ha en morsom quiz med en liten premie!

Studenter som allerede kjenner til University vil dele sine erfaringer med mikromoduler og utfordringsbasert læring. Denne pizzakvelden gir en fantastisk mulighet til å knytte kontakt med medstudenter som er interessert i innovativ utdanning, utveksle erfaringer, og for de som ikke er kjent med -tilbudet å stille eventuelle spørsmål de måtte ha. UiS og StOr ser frem til å se deg der!

Vennligst meld deg på i forkant, slik at vi kan bestille riktig mengde pizza!