Økt bruk av Tik Tok under korona

I 2020 økte bruken av sosiale medier som Tik Tok i alle de nordiske landene. Slik statistikk og rapporter innen en rekke fagfelt finner du i statistikkdatabasen Statista.

Publisert Sist oppdatert
Mobiltelefon med tik tok
Tik Tok øker i popularitet i alle de nordiske landene.

Blant de som bruker Tik Tok, er det størst økning blant de yngre i aldersgruppen 15-25 år. Av de som bruker Tik Tok rapporterer 49% at de bruker plattformen daglig, mens 86% svarer at de bruker Tik Tok ukentlig.

Du finner mer informasjon om dette i statistikkdatabasen Statista. Her finner du komplett rapport som også tar for seg nordmenns bruk av andre plattformer som Facebook, Instagram og YouTube.
I Statista finner du også statistikk og rapporter som dekker en rekke fagfelt og forskningsområder.

TikTok usage among young people during COVID-19 in the Nordics 2020


Siden biblioteket nå abonnerer på Statista får alle ansatte og studenter ved UiS gratis tilgang til databasen. Du får tilgang via bibliotekets databaseoversikt i Oria.

NB: Husk å bruke tilgang hjemmefra dersom du ikke er på campus!

Hva er Statista?

Statista inneholder økonomiske makrodata og prognoser som er hentet fra over 22500 ulike kilder og spredt over 80 000 emner. Informasjonen er hentet fra ulike markedsundersøkelser, handelsrapporter, akademiske tidsskift, og offentlige informasjon fra store deler av verden.

Relatert innhold: